Sport

2014.09.06. 20:12

Hiába az újabb Rajczi-gól, kikapott a Rákóczi

A Labdarúgó NB II negyedik fordulójában a Kaposvári Rákóczi FC kikapott Gyirmóton, az FGSZ Siófok pedig egy pontot szerzett a Balmazújváros ellen.

Klein Péter

Gyirmót FC–Kaposvári Rákóczi FC 3–1 (2–1)
A somogyiak kezdték jobban a találkozót, de a 10. percben a gyirmótiak szerezték meg a vezetést: Magasföldi beadását Földes terelte a saját kapujába (1–0). Kilenc perc múlva Magasföldi duplázta meg a hazaiak előnyét, miután kapusból emelte át a labdát Somodin (2–0). A szünet előtt azonban még szépített a Rákóczi. Kovács Tamás ugratta ki Rajczi Pétert, a támadó pedig nem hibázott (2–1). Akárcsak az első, a második félidő elején is gólt szereztek a hazaiak. Magasföldi állította le a labdát egy szabadrúgáshoz, s a sorfal fölött a jobb felsőbe tekerte azt (3–1). A hajrában Zsrdál még szépíthetett volna, de közeli fejesét megfogta Somogyi.

Gyirmót, 400 néző. V.: Pintér (Kóbor, Kepe).
Gyirmót FC: Somogyi – Hajba, Balog Z., Lázár, Présinger – Madarász, Papp K. – Kákonyi (Beliczky, 54. p.), Magasföldi (Kiss M., 80. p.), Cseri – Oross (Andorka, 65. p.). Vezetőedző: Sisa Tibor.
Kaposvári Rákóczi FC: Somodi – Földes, Kovács O., Bank, Kiss M. – Hadaró, Kovács T. (Vermes, 76. p.) – Karacs, Nagy K. (Murai, 62. p.), Zsdrál – Rajczi (Fejős, 54. p.). Másodedző: Takács Lajos.
Gólszerzők: Földes (10. p. – öngól), Magasföldi 2 (19. és az 56. p.) illetve Rajczi (36. p.).



Balmazújváros–FGSZ Siófok 1–1 (0–1)
Balmazújváros, 800 néző. V.: Böcskei (Varga Zs., Márkus T.)
Gólszerzők: Peszmeg a 23. percben, illetve Batizi-Pócsi a 88. percben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!