Sport

2014.12.22. 14:32

Aláírták, nincs Balaton-átúszás Pek-Snack nélkül

Hagyomány már, hogy ilyenkor karácsony előtt írják alá azt az együttműködési szerződést a média képviselőinek a jelenlétében, amelynek értelmében a Pek-Snack lesz a jövő évi Balaton-átúszás névadó főszponzora.

Fenyő Gábor

– Bár az idei, sorrendben 31. próbát csak többszöri halasztás után sikerült megrendezni, mégis 7258-an teljesítették sikerrel a Révfülöp és Balatonboglár közti több mint öt kilométeres távot – mondta Szántó László, a Pek-Snack Balaton-átúszások főrendezője. – A feldolgozott statisztikai adatok alapján nem volt olyan megye, ahonnan ne jöttek volna bátor próbázók, s a magyarok mellett több mint 30 országból érkeztek még úszók. A Balaton-átúszás a névadó főszponzorával, a Pek-Snackkal együtt olyan márkát képvisel a határainkon túl is, ami nagyon komoly értékkel bír.– Büszkék vagyunk arra, hogy mi vagyunk a Balaton-átúszás névadói – folytatta Galántai János, a Pek-Snack Kft. ügyvezető-tulajdonosa. – Egy év híján már másfél évtizede támogatjuk az Európában egyedülálló nyári balatoni megarendezvényt, jövőre pedig kisebb jubileumot ünneplünk: ez lesz az ötödik olyan próba, amelynek mi leszünk a névadói.
Egyfajta sikertörténet, ahogy egymásra talált a somogyi cég és a somogyi rendezvény. Amúgy nem új keletű Szántó László és Galántai János kapcsolata.
– Nemcsak támogatjuk egymást, hanem őszinte jó barátok is vagyunk már hosszú idő óta. Számunkra, rendezőknek nagy nyugalmat kölcsönöz és ugyanakkor önbizalmat is ad, hogy egy ilyen céget tudhatunk magunk mögött, illetve mellett – mondta amolyan zárszóként Szántó László.

A kaposvári Corner étteremben tartott ünnepségen három elismerést is átadtak. A Magyar Szabadidősport Szövetség emléklapját vehette át Böröczi Antalné, Held Andrásné és Pálfi Gabriella, amiért évtized(ek) óta részt vesznek a Balaton-átúszások szervezésében.


Csúcsokat döntenek

A határainkon túl is egyre ismertebb és népszerűbb igali székhelyű Pek-Snack Látványpékség Kft. évről évre csúcsokat döntöget: egyre több terméket állítanak elő, ami 2014-ben átlépte a bűvös ötezer tonnát. Ez több mint 11 ezer raklapnyi árut jelent, s majd három és félezer kamiont lehet(ne) vele megtölteni. A Pek-Snack Kft. 2011-ben alakult, s azóta több mint másfélszeresére nőtt a cég termelése. Ezt ismerték el, amikor 2014-ben nekik ítélték a piacvezető kategória kimagasló elismerését, a Pegazus Díjat.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!