Sport

2015.01.31. 20:07

Kézilabda: edzett egy jót Szegeden a Siófok KC...

Simán, tizennyolc góllal nyert a Szeged otthonában a Siófok KC az élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban.

Keszthelyi Zoltán

Szeged KKSE–Siófok KC-Galerius Fürdő 21–39 (13–19)
Újszegedi Sportcsarnok, Szeged, 200 néző. Vezette: Halász, Tarnavölgyi.

Tíz percig tartották magukat a házigazdák, akik ekkor még csak kétgólos hátrányban voltak, ám Hódi kiállítása után Szekerczés, Such egy-egy, majd Deáki két találatával máris hattal elmentek öt perc alatt. Golovin edző azonban nem lehetett elégedett, hisz a félidő második felében tanítványai nem tudták növelni az előnyüket, szünetre is maradt a hat a két klub közt.

A fordulás után aztán alaposan feljavult az addig hiányzó kapusteljesítmény Kumpelnek köszönhetően, így tovább mélyült a szakadék a csapatok közt és harminchét percnyi játék után máris tíz volt a somogyi előny. A találkozón minden játékosának lehetőséget adott Golovin edző, még Termány Ritának is, aki a szezon hátralévő részében épp Szegeden játszik tovább. Az utóbbi, illetve Németh voltak az egyedüliek, akik ezúttal nem vették be a szegedi kaput.
Az első félidőben Such és Szekerczés voltak a legeredményesebbek öt-öt találattal, igaz utóbbi kétszer büntetőből volt eredményes, míg a fordulás után Erdősi, Szalai és Szabadfi egyaránt négy gólt lőttek.



Szeged KKSE: Dobó M. – Hárs 1, Zsilák 4, Hódi 1, Lackovic 8, Gulyás 2, Szabó E. 2 (2). Csere: Aron 2, Csoknyai, Kiss K. 1. Edző: Marosán György.
Siófok KC-Galerius Fürdő: Pastrovics – Such 6, Szekerczés 6(3), Wörz 2, Piedade 1, Deáki 2, Erdősi 6. Csere: Kumpel (kapus), Németh Cs., Szabadfi 6, Szalai B. 4, Fauszt 2, Buzsáki 1, Schneider 2, Polics 1, Termány. Edző: Golovin Vlagyimir.
Hétméteresek: 3/2(2/1), illetve 4/3(2/2).
Kiállítások: 6(4), illetve 12(6) perc.
Piros lap: Hódi 49. perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!