Sport

2015.02.04. 20:00

Kézilabda NB I, nők: a csabaiak is kiütve, jöhet a Hypo

Könnyed győzelemmel hangolt a Hypo elleni KEK párharcra az élvonalbeli női kézilabda-bajnokságban szereplő Siófok KC-Galerius Fürdő, a somogyiaknál a Such, Erdősi kettős tizennyolc gólig jutott.

Keszthelyi Zoltán

Siófok KC-Galerius Fürdő–
Eubility Group Békéscsabai ENKSE 38–26 (21–15)

Az MTK, a Szeged után a Békéscsaba ellen is amolyan edzőmeccset játszottak a siófokiak, melyen meglett a főlényes győzelem, ráadásul Golovin Vlagyimir edző minden játékosának lehetőséget tudott adni és senki nem sérült meg...
A találkozón 24 perc után megvolt a tízgólos különbség a hazaiak javára, aztán bejöttek ötre a csabaiak Szabó- és Glusica-gólokkal, sőt a fordulás után a 36. percben is „csak” öt volt közte, ám innentől kezdve folyamatosan nőtt a különbség, mely végül tizenkettőnél állt meg.
Az első félidőben Such és Erdősi hat-hat góllal megállíthatatlan volt, a fordulás után ehhez lecseréléséig Such hozzátett még négyet. A második félidőben Szalai is négyig jutott, ebből egyszer büntetőből volt eredményes. A kupameccs előtt azért aggasztó, hogy Szekerczés mindössze két találatig jutott, ráadásul egy büntetőt is elhibázott.



Siófok, Beszédes iskola, 300 néző. Vezette: Janáky, Temesi.
Siófok KC-Galerius Fürdő: Pastrovics – Such 10, Piedade 2, Németh CS., Wörz 2, Orbán 1, Erdősi 8. Csere: Kumpel (kapus), Szekerczés 2, Deáki 1, Szalai B. 5(1), Szabadfi 3, Fauszt 2, Buzsáki, Schneider, Polics 2. Edző: Golovin Vlagyimir.
Eubility Group Békéscsabai ENKSE: Sipeki – Diószegi 3, Tóth S., Szabó V. 4(1), Szögi 1, Glusica 7, Gávai 4. Csere: Terenyi, Kölcze (kapusok), Gidai 1, Török, Mézes, Borbély 3(2), Bottó 1, Sári 1(1), Mihálffy. Edző: Avar György.
Kiállítások: 10(4), illetve 16(10) perc.
Hétméteresek: 2/1(1/-), illetve 5/4 (2/1).
Piros lap: Gidai 45. perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!