Sport

2015.03.28. 20:11

Döntetlen a kiesési rangadón

A sereghajtó Balmazújváros együttesét fogadta a Kaposvári Rákóczi FC a Merkantil Bank NB II. 21. fordulójában. A küzdelmes, de kevésbé szórakoztató első félidő után a második játékrészre megélénkült a mérkőzés, de egyik fél sem tudta megszerezni a nagyon fontos három pontot.

Klein Péter

Kaposvári Rákóczi FC–Balmaz Kamilla Gyógyfürdő 0–0
Kaposvár, Rákóczi-stadion, 1300 néző. V.: Szilasi (Lémon, Takács G.).

A kedvezményes jegyárak, s talán a mérkőzés fontossága rég nem látott tömeget vonzott ki a stadionban. A találkozó első félidején azonban nem igazán szórakoztathatta a kilátogatókat, hiszen kevés helyzetet tartogatott. A kaposváriak bár fölényben játszottak, nem tudtak igazi helyzetet kidolgozni, ráadásul Zsivóczkyt is elvesztették, aki az első diagnózis szerint arccsonttörést szenvedett.



A második félidőre aztán megélénkült a mérkőzés. Előbb Albert szabadrúgása jelentett veszélyt, majd Popovic lövését kellett kiszednie a bal alsóból Somodinak. A Rákóczi előtt adódott több lehetőség, de Faggyas kísérletéből, s két kapu előtti kavarodásból sem született meg a várva-várt gól. A vendégek előtt adódott a meccs legnagyobb helyzete: Popovic léphetett ki, majd tizenhat méterről fölé lőtt. A hazaiaknál a hajrára beállt Olasz Dénes. A 26 esztendős támadó Pápa érintésével, Mezőkövesdről került Kaposvárra.
[caption id="" align="aligncenter" width="430"] Döntetlen a kiesési rangadón
[/caption]
Kaposvári Rákóczi FC: Somodi – Lakatos G. (Hampuk, 63. p.), Petrók, Albert – Kiss M., Nagy K., Kovács O., Zsivóczky (Király V., 27. p.), Hadaró – Balogh B. (Olasz., 84. p.), Faggyas. Szakmai igazgató: Prukner László.
Balmaz Kamilla Gyógyfürdő: Radosevic – Bokros, Papp F., Kiss L., Németh Á. – Batarelo, Sigér – Vachter (Tóth L., 73. p.), Pintér N., Virág (Popovic, 58. p.) – Batizi-Pócsi (Mijatovic, 80. p.). Vezetőedző: Feczkó Tamás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!