Sport

2015.08.15. 22:06

Nagy Daniel volt a nyerőember

Nagy Dániel duplájával verte a pont nélküli újonc Vácot a BFC Siófok a Labdarúgó NB II-ben. Három hazai meccsből hat ponttal nyitottak a balatoniak, ami elismerésre méltó.

Keszthelyi Zoltán

BFC Siófok–Vác FC 2–0 (0–0)
Siófok, Városi Stadion, 400 néző.


A helyzetek alapján megérdemelt siófoki siker született, igaz döntetlennél Zsolnai kapufát fejelt, majd egygólos előnynél Frank hibázott nagy ziccert Zsolnai szabadrúgása után.  A hazai oldalon a mezőny talán legkisebb embere Nagy fejelt gólt Farkas remek beadása után, majd már az ötperces hosszabbítás végén Berki beadása után tette biztossá a megérdemelt siófoki sikert a szakadó esőben.  Nagy ezzel a duplával már három találatnál jár a szezonban, amivel csapata legeredményesebb játékosa.



Kilencvenöt percből hatvanötön mi domináltunk, megérdemelt sikert arattunk, de hétfőtől újra kemény munka vár ránk – mondta boldogan Goran Kopunovics a lefújás után. – Annak is örülök, hogy kapott gól nélkül nyertünk, hisz ez újabb pluszt erőt ad a csapatunknak. Azt persze tudtuk, hogy nem fogunk minden meccsen gólt kapni, örülök, hogy ez már most bekövetkezett.

BFC Siófok: Bozsó – Nagy J., Mogyorósi, Czingráber, Farkas M. – Szivacski, Futó (Berki 70.p) – Nagy D., Ivancsics, Kozma (Bene Zs. 79.p) – Nagy R. (Elek 59.p). Edző: Goran Kopunovic.
Vác: Palásthy – Hegedűs, Dlusztus, Tányéros, Németh G. – Gulyás, Sipeki (Tóth B. 72.p) – Rusvai, Csirszki (Frank 61.p), Zsolnai – Pölöskei (Prasler 51.p). Edző: Sisa Tibor.
Gólszerző: Nagy Dániel 51., 96. perc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!