Sport

2015.10.16. 18:01

Csendes Balázs távozik a posztjáról

Közös megegyezéssel otthagyta a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóságának az igazgatói székét Csendes Balázs, ám továbbra is marad az MLSZ kötelékében.

Fenyő Gábor

Hivatalosan 2015 október 13-áig állt Csendes Balázs a Magyar Labdarúgó Szövetség Somogy Megyei Igazgatóságának az élén. Mindettől függetlenül jövő tavaszig mindenképpen tagja marad az MLSZ-nek. Hogy a folytatás hogy alakul, az a következő hónapokban dől majd el.



– A labdarúgásról szól az életem, vagyis ha nagyon akarnék, akkor sem tudnék tőle teljesen elszakadni. Kerek tíz évvel ezelőtt alapítottam a Kaposvölgye LUE-t, amelynek mind a mai napig én vagyok az elnöke, s az utánpótlás-nevelő egyesület színeiben 120 gyermek (köztük lányok is) sportol rendszeresen – mondta tömören Csendes Balázs, akit még 2011. január 10-én neveztek ki igazgatóvá, vagyis közel öt év után búcsúzik.

A somogyi labdarúgást jelen állás szerint a szomszédvár Pécsről irányítják: Csendes Balázs megüresedett helyét határozatlan ideig Bogyay Zoltán, az MLSZ Baranya Megyei Igazgatóságának az igazgatója tölti be.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!