Sport

2017.03.27. 15:30

Árok Csaba óriási eredményt ért el Ausztriában

Mindkét számban több száz versenyző indult, olyan nemzetekből, amelyek versenyzői síléccel a lábukon születnek, így bravúr a harmadik és a negyedik hely is.

Klein P.

Véget ért az Ausztriában zajló Speciális Olimpia Téli Világjátékok, melyen a kaposvári Bárczi DSE sportolója, Árok Csaba alpesi sí kategóriában két számban, óriás-műlesiklásban és szuper óriás-műlesiklásban indult, előbbiben bronzérmet szerzett, míg utóbbi a negyedik helyen végzett. A sportolót ez alkalomból köszöntötték hétfőn a Bárczi Gusztáv Gyógypedagógiai Módszertani Intézményben.– Az eplényi felkészülés alatt is érezni lehetett, hogy Csaba éremesélyesként utazik Ausztriába – fogalmazott Kovács Krisztián, a Bárczi DSE edzője. – Mindkét számban több száz versenyző indult, olyan nemzetekből, amelyek versenyzői „síléccel a lábukon születnek”, így óriási eredménynek számít a harmadik és a negyedik hely is.

Címkék#Kaposvár

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!