Sport

2017.04.03. 11:37

Látványos szakaszához érkezett a Rákóczi-stadion felújítása

A stadiont nettó 480 millió forintból varázsolják modernné és környezetbaráttá, hiszen a közeli cukorgyárból átvezetett biogáz biztosítja majd az épület fűtését.

Klein Péter

Mint arról már korábban beszámoltunk csaknem teljes egészében megújul a Kaposvári Rákóczi FC stadionja. A munkálatok szeptember elején kezdődtek meg, azonban a látványos részhez csak most érkeztek el a munkálatok. A négy kandelábert már felállították, s a főlelátó befedését is nemsokára befejezik az építők. A munkások gőzerővel dolgoznak a klubépület felújításán, amelyben megújulnak a vizesblokkok, a játékosok és a bírói öltözők, a dopping és az edzői szoba, a szertár valamint a kiszolgáló helyiségeket is bővítik. Teljes gépészeti csere is lesz. Emellett a sajtószoba külön helyiséget kap majd, s a játékos kijárónál egy úgynevezett mix-zónát is létrehoznak, ahol a mérkőzések után a média képviselői várhatják a játékosokat.

[caption id="" align="aligncenter" width="650"] A stadiont nettó 480 millió forintból varázsolják modernné
[/caption]

A stadiont nettó 480 millió forintból varázsolják modernné és környezetbaráttá, hiszen a közeli cukorgyárból átvezetett biogáz biztosítja majd az épület fűtését. A főlelátón is megújulnak, bővülnek vizes-blokkok és a villanyvilágítást is teljesen kicserélik. Az átadás dátuma, várhatóan május 7-e, a kivitelező cég úgy néz ki, hogy tudja tartani magát ehhez.
A klub vezetése szeretné egy gálamérkőzéssel felavatni az új stadiont, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy ki lesz a Rákóczi ellenfele.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!