Labdarúgás

2017.07.16. 17:55

Erősítenek a somogyi csapatok

A Siófok és a Kaposvár is újabb két-két játékossal erősítette meg keretét.

Klein Péter

A balatoniaknál folytatja pályafutását Lorentz Márton, az 1995-ös születésű védő a Videotontól érkezik kölcsönbe. Az előző szezonban a Soroksár együttesét erősítette, ahol 24-szer lépett pályára egy gólt szerzett. A Szekszárd ellen már kezdőként kapott lehetőséget és a hálóba is betalált. Bévárdi Zsombor szintén a Videotontól érkezik kölcsönbe. A 18 éves utánpótlás válogatott támadó Siófokon született, s itt is kezdett el futballozni, majd a Felcsútra, onnét pedig Székesfehérvárra igazolt.

Az NB III. Nyugati csoportjára készülő kaposváriak újabb két labdarúgóval kötöttek 1+1 éves megállapodást. A 29 éves védőként bevethető Ur László legutóbb a másodosztályú Nyíregyháza Spartacus csapatában rúgta a labdát, ahol alapembernek számított, hiszen 32 mérkőzésen lépett pályára, s egy gólt szerzett az előző bajnokságban. A 28 esztendős, jobb lábas középpályás, Bakos Bence legutóbb az NB I.-be feljutó Balmazújváros együttesében szerepelt, ahol tizenkét meccsen lépett pályára az előző szezonban. Korábban Nyíregyházán is futballozott, ahol két NB I.-es mérkőzést jegyez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!