átigazolás

2017.12.31. 15:24

Diego Costa visszatért az Atlético Madridhoz

A brazil születésű spanyol játékost vasárnap mutatta be régi-új csapata, melyet 2014-ben 18 év szünet után bajnoki címhez segített.

A madridiak 57 millió fontot (20 milliárd forintot) fizettek a Chelsea-nek érte, így ő lett a klub történetének legdrágább játékosa.

A 28 éves támadó a spanyol válogatott júniusi világbajnoki selejtezője óta nem lépett pályára, edzője, Antonio Conte ugyanis nem szerepeltette az angol bajnoki címvédő gárdában. A Chelsea 2014-ben 32 millió fontért vásárolta meg őt, s a londoni csapatnál 120 találkozón 59 gólt szerzett.

Diego Costa az Atlético átigazolásoktól való eltiltása miatt szerepelhet csak januártól az Atléticóban, amelyhez először 2006-ban szerződött.

A vasárnapi edzésen – melyre 20 ezer szurkoló látogatott ki – mutatták be a Madrid másik új szerzeményét, a Sevillától 40 millió euróért szerződtetett, szintén spanyol Vitolót.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!