Járvány

2020.03.13. 09:30

A Chelsea nagy reménysége is megfertőződött

Megfertőződött az újfajta koronavírussal (SARS-CoV-2) Callum Hudson-Odoi, a Chelsea labdarúgója – jelentette be az angol labdarúgó-bajnokság élvonalában szereplő londoni klub, jelezve, hogy a 19 éves játékos már karanténba került. Ő az első ismert koronavírusos futballista a Premier League-ben.

(FILES) In this file photo taken on November 04, 2019 Chelsea's English midfielder Callum Hudson-Odoi attends a training session at Chelsea's Cobham training facility in Stoke D'Abernon, southwest of London, on the eve of their UEFA Champions League Group H football match against Ajax. - Chelsea's players and coaching staff were ordered into isolation as Callum Hudson-Odoi became the first Premier League player confirmed to have the new coronavirus late on March 12, 2020. (Photo by Glyn KIRK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Glyn Kirk

Hudson-Odoinál már hétfőn jelentkeztek a megfázás tünetei, azóta nem edzett.

Karanténba került mindenki, aki vele érintkezett az elmúlt napokban, így az egész csapat és a stábtagok.

Az eset nagyban befolyásolhatja a Chelsea további szereplését, az angol együttesnek jövő szerdán kell pályára lépnie a Bajnokok Ligájában a Bayern München otthonában.

Hudson-Odoi a második a Premier League-ben, aki koronavírussal fertőződött; az Arsenal csütörtökön közölte, hogy Mikel Arteta vezetőedzőnél kimutatták a megbetegedést.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!