újra repült a térd

2019.09.08. 10:49

A magyar szárnyas huszár lerúgta az exvilágbajnokot

Borics Ádám a 14. MMA-meccsét is megnyerte. A Bellatornál küzdő, pehelysúlyú egri harcos a volt világbajnok, amerikai Pat Curran ellen nyert.

A 26 éves Borics Ádámra itthon és Amerikában is a júniusi, Aaron Pico elleni győzelmét követően figyelt fel a tágabb közvélemény, amikor egy gyönyörű repülő térdrúgással győzött a UFC után a 2. számú MMA-szervezet, a Bellator New York-i gáláján – írja a nemzetisport.hu.

Borics következő meccsére magyar idő szerint vasárnap hajnalban került sor a kaliforniai Inglewoodban, ahol a Bellator pehelysúlyú GP-sorozatának nyitó fordulójában

a szervezet korábbi világbajnoka, a 32 éves Pat Curran volt az ellenfél, akit korábban még sosem ütöttek ki a pályafutása során.

Hát most ez a pillanat is elérkezett. Borics már az első menetben is jobb volt combrúgásainak köszönhetően, a második menet hajrájában pedig ismét elővette specialitását, a repülő térdrúgást, amellyel leterítette Currant, majd a földön addig ütötte, míg a mérkőzésvezető be nem szüntette a meccset.

Borics így 14–0-ra javította a mérlegét, a Bellatornál pedig 5–0-val áll. Még a meccs előtt újabb négy mérkőzésre szóló szerződést kötött a magyar harcossal a Bellator, de azt még nem tudni, hogy a GP-sorozat 2. fordulójában kivel küzdhet. A sorozat győztese 1 millió dollárt nyer.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!