labdarúgás

2019.12.05. 10:55

A Mezőkövesd várhat a Rákóczira a kupában

A Magyar Labdarúgó Szövetség a Magyar Kupa nyolcadik fordulójának utolsó mérkőzését követően elkészítette a következő kör sorsolását a M4 Sport stúdiójában.

Klein Péter

A Kaposvári Rákóczi FC bár nem lépett pályára ebben a fordulóban, de nagy valószínűség szerint játék nélkül jut majd tovább, hiszen az Ózdot kizárta az NB III-as bajnokságból, valamint a Magyar Kupából a Magyar Labdarúgó Szövetség Fegyelmi Bizottsága. A döntés egyelőre nem jogerős, így, ha az észak-magyarországiak fellebbezését elfogadja a szövetség, akkor le kell játszani a mérkőzést egy későbbi időpontban. A továbbjutóra a nyolcaddöntőben az NB I. meglepetéscsapata a Mezőkövesd Zsóry FC vár majd.

A legjobb tizenhat között a továbbjutás két mérkőzésen dől el. A második mérkőzést követően, ha a csapatok azonos pontszámmal és gólkülönbséggel állnak, akkor hosszabbítás, majd tizenegyesrúgások következnek. Az első találkozót 2020. február 12-én, a visszavágót pedig február 20-án játsszák le.

A kaposváriaknál eltiltás miatt Vachtler Csabára, míg betegség következtében Ádám Martinra és Csiki Norbertre sem számíthat a szakmai stáb.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában