kosárlabda-előzetes

2020.03.10. 18:44

A Pécs ellen készül javítani a Kaposvári KK az Arénában

A paksi vereség után a Kaposvár Arénában próbálhat javítani a szerda este 18 órakor kezdődő Pécs elleni összecsapáson a Kaposvári KK csapata az NB I./A csoportos férfikosárlabda-bajnokság alapszakaszában.

Kun Zoltán

A pécsiek legutóbb nem mindennapi izgalmak közepette gyűjtötték be hazai pályán a bajnoki pontokat. Kétszer is hátrányból felállva harcolták ki a hosszabbítást, és végül legyűrték a vendég Zalaegerszeget. Jelenleg a hetedik helyen tanyáznak a baranyaiak, akik azonos mérleggel állnak a már felsőházi középszakasz tagságot jelentő Alba Fehérvárral. A pécsi együttes tizenegy győzelem mellett kilenc vereséget könyvelhet el. A somogyiak mérlege ezzel szemben hát győzelem és tizennégy vereség, ezzel a tizenkettedik helyen állnak.

A pécsiek ellen egészen más hozzáállásra és küzdeni akarásra van szükség, mint amit az utóbbi fordulókban láthattunk a kaposváriaktól.

Még nem dőlt el, hogy a szurkolók megtekinthetik-e a helyszínen a mérkőzést. A fennálló fertőzésveszély miatt – összhangban a kormányzati népegészségügyi hatóságok tájékoztatásával – már kérték a szurkolókat, hogy ha ők, illetve közös háztartásban élő családtagjaik bármelyike a verseny kezdő időpontját megelőző 14 napon belül a koronavírus közösségi terjedésével érintett, illetve karatén alá helyezett területen járt, vagy fizikai kapcsolatba került olyan személlyel aki a fent felsorolt területeken tartózkodott a jelzett időtartamon belül, úgy kérik a mérkőzés helyszínére ne lépjen be. Kérték továbbá, hogy akik a betegség bármely tünetével rendelkeznek szintén ne menjenek a mérkőzésre. A kilátogató szurkolók pedig a szükséges óvintézkedéseket tartsák be.

Információink szerint a sportrendezvények megtartásáról, azok nyilvánosságáról szerdán kormányülésen döntenek majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában