labdarúgás előzetes

2019.10.31. 10:25

A Rákóczi Ózdra, a Siófok Dunaújvárosba utazik

A Magyar Kupa hetedik fordulójának utolsó mérkőzését követően a Magyar Labdarúgó Szövetség megtartotta a nyolcadik kör sorsolását. Ebben a fordulóban két somogyi együttes lesz érdekelt. A mérkőzéseket december negyedikén rendezik.

Klein Péter

Az OTP Bank Liga NB I.-ben szereplő Kaposvári Rákóczi FC kiemeltként várhatta a sorsolást, ami azt jelentette, hogy nem kaphatott élvonalbeli ellenfelet, tehát az is biztos volt, hogy egy idegenbeli mérkőzés vár majd a zöld-fehérekre. A kaposváriak végül az NB III. Keleti csoportjában szereplő Ózdi Kohász vendégei lesznek.

A Merkantil Bank Liga NB II.-ben jól szerepelő BFC Siófok szintén idegenben lép pályára. Gál István tanítványaira a harmadik ligában érdekelt Dunaújváros PASE együttese vár majd.

A továbbjutás ebben a körben egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályától – akkor kétszer tizenöt perces hosszabbítás következik. Ha ekkor sem bírnak egymással a felek, akkor büntetővel dől majd el, hogy melyik csapat jut majd a legjobb 16 közé. A mérkőzéseket december negyedikén rendezik majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában