labdarúgás

2018.09.09. 18:00

A tízbe jutásig ingyenesek a mérkőzések

A tabella tizennyolcadik helyén álló BFC Siófok együttese egyedülálló lépéssel próbálja a stadionba csábítani a szurkolókat. Amíg a balatoniak nem kúsznak fel a tabellán az első tízbe, addig a labdarúgók fizetik a belépőjegyeket.

Klein Péter

– A szurkolók, sokunkkal ellentétben, nem felelősei, csupán elszenvedői a csapat rossz teljesítményének – mondta a siófoki klubot birtokló Hungast cégcsoport tulajdonosa, György Tamás a klub honlapjának. – Szeretnénk enyhíteni a csalódottságukat azzal, hogy vendégül látjuk őket a következő mérkőzéseken. A belépőjegyeik árát a játékosok állják mindaddig, amíg nem kerülünk a tabellán az első tízbe. Tehát némi malíciával azt is mondhatom, a szurkolók minél többen jönnek a következő alkalmakkor, a labdarúgóinkat annál nagyobb áldozathozatallal is tudják motiválni a jobb, meggyőzőbb, eredményesebb szereplésre.

A klubbal kapcsolatos további hír, a siófokiak szerződtették Zamostny Balázst. A támadó korábban már futballozott a Balaton-partiaknál: 2012-ben tizenöt mérkőzésen hat gólig jutott. A 26 esztendős labdarúgó az előző szezonban a szintén NB II.-es ETO FC Győr csapatában játszott, ahol hétszer volt eredményes, valamint nyolc gólpasszt is kiosztott. Zamostny Balázst a szerződése lejártával ingyen szerezte meg most a BFC Siófok.

A balatoniak a válogatott szünetben a szlovén első osztályú NS Mura csapatával vívtak edzőmérkőzést, melyen egygólos vereséget szenvedtek.

NS Mura–BFC Siófok 1–0 (1–0)

Ljutomer.

BFC Siófok I. félidő: Benke – Csilus, Gál, Lorentz, Csibra, Horváth A., Réti, Bolla, Tóth M., Medgyes, Elek. II. félidő: Tajti, Kiss B., Fehér, Lorentz (Török), Hidvégi, Nagy D., Petneházi, Balogh B., György, Szilágyi, Zamostny. Megbízott edző: Mihalecz István.

Gólszerző: Kouter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában