felhőfejes

2019.12.19. 10:24

Air Jordan után itt van Air Ronaldo

A címvédő Juventus 2-1-re győzött a Sampdoria vendégeként az olasz labdarúgó-bajnokság hétvégi, 17. fordulójából szerdára előrehozott találkozón.

Juventus' Portuguese forward Cristiano Ronaldo (C) scores a header during the Italian Serie A football match Sampdoria vs Juventus on December 18, 2019 at the Luigi-Ferraris stadium in Genoa. (Photo by Marco Bertorello / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Marco Bertorello

Az összecsapást Cristiano Ronaldo fejesgólja döntötte el. Az ötszörös aranylabdás portugál támadó feje teteje a labdába érés pillanatában – olasz források szerint – 2,56 méter magasan volt.

 

A torinói együttes kapuját Gianluigi Buffon védte, aki 647. alkalommal lépett pályára a Serie A-ban, ezzel beérte a rekorder Paolo Maldinit. A vezetőedző, Maurizio Sarri a 100. győzelmét könyvelhette el az olasz élvonalban.

Dybala szerezte meg a Juve első gólját:

A mérkőzést azért hozták előre, mert a Juventus vasárnap a Lazióval a szaúd-arábiai Rijádban lép pályára az olasz Szuperkupáért.

Forrás: MTI

Borítókép: Ronaldo ott, ahol kevesebb az oxigén, de fejelni még lehet

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!