tragédia

2019.06.01. 13:52

Autóbalesetben életét vesztette a Sevilla és az Arsenal korábbi kiválósága

A Sevilla labdarúgócsapata a hivatalos Facebook-oldalán közölte, hogy közlekedési balesetben, 35 évesen elhunyt a klub korábbi játékosa, a 21-szeres spanyol válogatott José Antonio Reyes, aki a most befejeződött idényben a spanyol másodosztályú Extremadurában játszott.

(FILES) In this file photo taken on May 23, 2015 Sevilla's then forward Jose Antonio Reyes celebrates a goal during the Spanish league football match Malaga CF vs Sevilla FC at La Rosaleda stadium in Malaga. - Former Arsenal, Real Madrid and Spain star Reyes has been killed in a car crash, his hometown club Sevilla said on June 1, 2019. Reyes, who shot to fame at Sevilla before a switch to Arsenal before spells at Real and Atletico Madrid, was 35 and on the books with second tier Spanish club Extremadura. (Photo by Cristina Quicler / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Cristina Quicler

A spanyolországi beszámolók szerint Reyes szombaton, szülővárosához, a Sevilla mellett található Utrerához közel, más hírek szerint már a város területén autójával karambolozott és az ütközés következtében életét vesztette – írja a Nemzeti Sport.

Reyes halálhíréről elsők között számolt be nevelőklubja a Sevilla FC, melynél két részletben kilenc évet húzott le, több mint 200 élvonalbeli meccsen szerepelt a klub színeiben, háromszor Európa-ligát nyert a klubbal.

Játszott három évet az Arsenalban, 2004-ben angol bajnok, 2005-benFA-kupa-győztes lett a londoniakkal.

A 2006–2007-es idényben kölcsönben szerepelt a Real Madridban, mellyel spanyol bajnok lett. Majd megfordult az Atlétcio Madridnál(2007–2011), mellyel kétszer nyerte meg az Európa-ligát, a 2008–2009-es évadban pedig a Benfica kölcsönjátékosaként portugál bajnokságot is nyert.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!