fotók

2018.09.26. 14:05

Az európai kézilabdázás hetét is ünnepelték a NEKA-sok

Tartalmas program várta a balatonboglári Nemzeti Kézilabda Akadémia Sportcsarnokban a BeActive nap résztvevőit és nézőit kedden. Az Európai kézilabdázás hetén a váci Dunakanyar Akadémia serdülő lánycsapata kapott meghívást az „Egy nap a NEKA-n” elnevezésű kezdeményezés keretében.

Sonline

Délelőtt kiváló edzők, Bohus Beáta és Hajdu János, valamint Soós Ivett és Szűcs Martin humánkineziológus tartott edzést a csapatnak, amelynek tagjai az ebédet követően körbejárták a NEKA Lakófalut. Délután Dunakanyar Kézilabda Akadémia mérkőzött meg a NEKA leány serdülő csapatával. A találkozó végén a hazaiak örülhettek a 32-23-as arányú sikernek.

Fotók: NEKA

A NEKA serdülő fiúcsapata az Éles KISE együttesével játszott felkészülési mérkőzést, mely döntetlent hozott. Végül a nap zárásaként a női ifjúsági kézilabda-válogatott lépett pályára Kína felnőtt B-válogatottja ellen. A látványos találkozón a félidőben még döntetlenre állt, végül azonban 37-26-os magyar győzelemnek tapsolhatott a szép számú közönség.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában