Labdarúgó Magyar Kupa

2018.10.31. 16:01

Búcsúzott a Magyar Kupától a Balatonlelle

Az NB III. Keleti csoportjában szereplő Termálfürdő Tiszaújváros csapatát fogadta a Somogy megyei élvonalban remeklő Balatonlelle SE a Magyar Kupa főtáblájának hetedik körében. A balatoniak helyt álltak, de nem tudták kivívni a továbbjutást.

Klein Péter

Nem játszott alárendelt szerepet a Balatonlelle az egy osztállyal feljebb szereplő Tiszaújváros ellen. A somogyiak több helyzetet is kialakítottak a találkozón, de nem tudták bevenni a tiszaújvárosiak kapuját, így a vendégek jutottak tovább a legjobb harminckettő közé.

– A mérkőzés hajrájáig előttünk adódtak lehetőségek – kezdte a találkozó értékelését Bőzsöny János, a Balatonlelle SE edzője. – Három-négy nagyobb helyzetet is kidolgoztunk, melyeket nem tudtunk gólra váltani. Az ellenfél azonban egy védelmi megingás és egy pontrúgás után is betalált. A jövőt illetően mindenképp tanulságos volt a mérkőzés, hiszen játékban egyenrangú ellenfelei voltunk a Tiszaújvárosnak.

Balatonlelle SE–Termálfürdő Tiszaújváros 0–2 (0–0)

Balatonlelle, 120 néző. V.: Kubicsek (Kis Z., Rózsás).

Balatonlelle SE: Czebei – Benke, Pap M. (Graszl N., 58. p.), Balogh L., Hegedűs Gy., Laczkó, Fila, Balogh B. (Galgóczi, 85. p.), Kiss K., Bohata (Pallósi, 76. p.), Neubauer. Edző: Bőzsöny János.

Tiszaújváros: Herczeg – Nagy P., Burics, Pap Zs. (Kundrák, 88. p.), Lipusz (Nagy D., 64. p.), Faggyas (Kertész, 73. p.), Bussy, Lippai, Hussein, Illés G., Papp F. Vezetőedző: Gerliczki Máté.

Gólszerzők: Nagy D. (76. és a 80. p.).

Sárga lap: Kiss K. (23. p.), Balogh L. (88. p.), illetve Burics (57. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában