Labdarúgó NB III. Nyugati csoport

2017.11.04. 15:34

Csak kapufáig jutott a Rákóczi Csepelen

A Labdarúgó NB III. Nyugati csoportjának tizenharmadik fordulójában a Csepel FC otthonában lépett pályára a listavezető Kaposvári Rákóczi FC együttese. A somogyi zöld-fehérek egy eseménytelen és harcos első félidő után a másodikban átvették az irányítást, de csak kapufáig jutottak, pedig még tíz emberrel is mindent megtettek a győzelemért.

Klein Péter

Csepel FC–Kaposvári Rákóczi FC 0–0

Budapest, Csepel Stadion, 100 néző. V.: Antal (Keszthelyi, Gyürüsi).

A kaposváriak két győztes meccsel – melyeken még gólt sem kaptak – a hátuk mögött utaztak a fővárosban. Így nem is csoda, hogy Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC edzője ugyanannak a kezdő tizenegynek szavazott bizalmat Csepelen, mint az előző héten a VLS Veszprém ellen. A mérkőzés első negyede, igen kapkodó és kiegyenlített játékot hozott.

Az első említésre méltó lehetőség Andorka Péter előtt adódott, aki Szakály Attilától kapott egy remek átadást, de csúnyán fölé lőtt, majd a félidő feléhez érve pedig Ur László fejelt fölé egy szabadrúgást követően.

A találkozó utolsó fél órájában érezhetően átvette az irányítást a Rákóczi, sőt a csereként beálló Böjte Patrik első labdaérintéséből gólt szerezhetett volna, de csak a felső lécet találta telibe egy szöglet után. Ezt követően pedig centikkel tévesztett célt, ugyancsak Ivancsics Gellért sarokrúgását követően.

A hajrában Szakály Attila begyűjtötte a második sárga lapját, azonban így is nyomás alatt tartották a hazaiak kapuját a kaposváriak. Kollega Krisztián beadása után Rajczi Péter fejelhetett tisztán, de Lőrincz Péter kapus óriási bravúrral védett, a hosszabbításban pedig Ivancsics Gellért szabadrúgását tolta ki bravúrral a bal felsőből.

A kaposvári pontrúgások, akárcsak az elmúlt hetekben, ezúttal is minden alkalommal veszélyt hordoztak magukban, de Waltner Róbert tanítványai ezúttal csak kapufáig jutottak.

Csepel FC: Lőrincz – Dévai (Sebestyén, 38. p.), Hesz, Haraszkó, Simon K. – Fisli, Tóth Cs. (Korozmán, 71. p.), Marczinka – Somodi Á., Tóth M. (Gauzer, 60. p.) – Németh Z. Vezetőedző: Gabala Krisztián.

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler (Nagy J., 70. p.), Ur, Lakatos G., Hadaró – Szakály A., Nagy K. – Sóron (Böjte, 60. p.), Ivancsics, Kollega K. – Andorka (Rajczi, a szünetben). Vezetőedző: Deákvári Antal.

Kiállítva: Szakály A. (80. p.).

Sárga lap: Marczinka (21. p.), Németh Z. (91. p.) illetve Szakály A. (37. p.), Lakatos G. (88. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában