hertha bsc

2019.05.06. 10:10

Dárdai után sem engednék el a csapat magját

Michael Preetz, a Hertha menedzsere szerint Dárdai Pál távozása után nem lesz kiárusítás a labdarúgócsapatnál és az új edzőnek az utánpótlásra is kell támaszkodnia.

04 May 2019, Berlin: Soccer: Bundesliga, Hertha BSC - VfB Stuttgart, 32nd matchday in the Olympic Stadium. Hertha coach Pal Dardai (r) embraces Salomon Kalou after the end of the game. Photo: Soeren Stache/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.

Forrás: AFP / DPA / dpa Picture-Alliance

Fotó: Soeren Stache

„Ahogy az elmúlt években,

most is meg akarjuk őrizni a csapat magját és csak bizonyos pontokon megerősíteni az együttest

- mondta Preetz a Kicker magazinnak.

”Valahol olvastam, hogy kiárusítás lesz nálunk. Ezzel nem értek egyet.„

A berlini klub április közepén jelentette be, hogy a következő szezontól nem Dárdai Pál lesz a vezetőedző, de még nem dőlt el, ki veszi át a Hertha irányítását.

”Meg akarjuk őrizni az egyesületünk értékeit és továbbra is nagyban az utánpótlásra építeni. Ez követelmény lesz az új edzővel szemben„

- nyilatkozott Preetz.

Forrás: MTI

Borítókép: Salomon Kalou és Dárdai Pál a Stuttgart ellen 3-1-re megnyert meccs végén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!