wimbledon

2019.07.03. 11:21

Együtt indul Andy Murray és Serena Williams

Andy Murray és Serena Williams együtt indul vegyes párosban a wimbledoni teniszbajnokságon.

Britain's Andy Murray slips as he and Brazil's Marcelo Melo return to Colombia's Juan Sebastian Cabal and Robert Farah during their men's doubles round of 16 match at the ATP Nature valley International tennis tournament in Eastbourne, southern England on June 25, 2019. (Photo by Glyn KIRK / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Glyn Kirk

A hírt kedden későn este Murray menedzsmentje jelentette be. Egyéniben a 32 éves skót Murray kétszer, Serena Williams pedig hétszer diadalmaskodott Londonban.

A 37 éves amerikai Williams 2012 után vállal újra vegyes párost nagy tornán,

Wimbledonban – ahol női párosban hatszor ünnepelhetett – 1998-ban nyert vegyes párosban.

A korábbi világelső Murray januárban, az ausztrál nyílt bajnokság előtt még azt mondta, hogy folyamatos fájdalmai miatt visszavonul.

Akkor másodszor is kés alá feküdt a csípőjével, amivel előtte közel két évig bajlódott, és amelyet egy évvel korábban is megműttetett. Végül júniusban, a londoni Queens' Clubban párosban visszatért, és győzött a spanyol Feliciano López társaként. Wimbledonban a francia Pierre-Hugues Herbert-rel szerepel férfi párosban.

A vegyes párosok csütörtökön kezdik meg szereplésüket az All England Clubban.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!