csillagok útján

2020.06.14. 17:53

Éjszakai futást szerveznek Balatonlellén

Első alkalommal indulhatnak a futás szerelmesei a Csillagok útján by Riska – éjszakai futás a Balaton-parton elnevezésű versenyen a balatonlellei szabad strandon.

Sonline

A Fuss Neki egyesület szervezésében 2020. július 11-én (szombat) este állhatnak rajthoz a mozogni vágyók.

A rendezvény központja vitorlás kikötő keleti oldalán, az óriáscsúszda szomszédságában kerül kialakításra. Az útvonal pedig a part menti sétányon vezet majd a Virág strandon át, visszafelé pedig közvetlenül a Balaton-parton. A szervezők felhívják a figyelmet, hogy fejlámpa, vagy valamilyen világító eszköz használata célszerű lehet.

A gyermekek számára kialakított 400 méteres körpálya mellett a felnőttek három táv közül is választhatnak (3,5 km – 7 km 10,5 km). A gyermek táv 20:45-kor, a hosszabb távok várhatóan 21:15-kor startolnak. A rajtcsomagokat a verseny napján akár már délelőtt 10 órától át lehet venni a versenyközpontban.

A Csillagok útján by Riska éjszakai futásra már csak néhány napig lehet nevezni. Minden résztvevő rajtcsomagot, befutócsomagot és 8 centiméter átmérőjű két oldalas egyedi befutóérmet kap!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában