kézilabda-előzetes

2019.03.08. 17:35

Élni akar esélyével a Csurgó

A Dabasi KC VSE csapata látogat Csurgóra a hétvégén a K&H Liga Férfikézilabda NB I. következő fordulójában.

Huszár Hajnalka

Bár a vendég dabasiak a legutóbbi bajnokin nyertek, mégis mind a két együttes javítani szeretne, hiszen vesztes mérkőzésből érkeznek a találkozóra. A Dabas a hét közi meccsen a Liga Kupában maradt alul és búcsúzott a sorozattól Gyöngyösön. A Csurgó a múlt heti bajnoki találkozón vesztett pontokat szintén a Gyöngyös otthonában. A dabasi együttes eddig tizennégy pontot gyűjtött, ez pedig csak a kilencedik helyre volt elegendő.

A magyar férfikézilabda-bajnokság középmezőnye elég sűrű, így ha nem akarnak leszakadni, akkor szükségük lenne egy-két bravúrpontra idegenből is. Szintén nincs biztonságban a hazaiak negyedik helye a tabellán, hiszen a nagy riválisok – a Gyöngyös és a Balatonfüred – szorosan a nyomukban vannak. Mindezek tükrében harcos és küzdelmes mérkőzésre lehet számítani a két együttes összecsapásán. A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik Csurgón a Sótonyi László Sportcsarnokban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában