vizilabda

2020.02.08. 20:42

Elúszott a felsőház a KVK számára

Nem tudott nyerni a BVSC Zugló otthonában a Kaposvári VK, az E.ON férfi vízilabda OB I. 11. fordulójában. A kaposváriak így nem tudnak már odaérni a legjobb nyolc közé.

Klein Péter

Mindkét csapat vérmes reményekkel várta a találkozót. A hazaiak ugyanis egy sikerrel szinte bebiztosíthatták volna a felsőházba kerülésüket, míg ugyanez a siker a legjobb nyolc felé terelte volna a Kaposvárt. Ennek megfelelően már az első pillanattól kezdve forrt a víz a fővárosban rendezett mérkőzésen. A kezdést a fővárosiak kapták el jobban, hiszen két emberelőnyös és egy akciógól után már hárommal vezettek, amikor Biros Barnabás lövéséből jött a szépítés. A második negyedben aztán szinte eldőlt a mérkőzés, a hazaiak már öttel vezettek, míg a kaposváriak nem tudták bevenni a kaput.

A fordulás után sem javult a helyzet somogyi szempontból, hiszen a BVSC kevés gólon tudta tartani a Kaposvár, amely végül hétgólos vereséget szenvedett.

Az elveszítette rangadó miatt Surányi László tanítványainak már matematikai esélyük sincs bekerülni a felső házba, hiszen három mérkőzéssel az alapszakasz vége előtt tizenegy pont a hátrányuk.

BVSC-Zugló–Kaposvári VK 12–5 (3–1, 3–0, 2–2, 4–2)

Budapest, Szőnyi út, 200 néző. Vezette: Rubus K., ifj. Kenéz Gy.

BVSC-Zugló: Szakonyi – Csapó (3), Tanczer, Kovács P., Pásztor (4), Mészáros (1), Sugár. Csere: Czigány (1), Gyenis (1), Ágh (1), Létay, Lajkó (1), Szabó B. Vezetőedző: Szűcs Levente.

Kaposvári VK: György D. – Paunovic, Dobos D. (1), Mijic, Vindisch, Juhász-Szelei, Biros B. (1). Csere: Kovács O., Giga (1), ifj. Berta J. (2), Németh L., Baj, Aksentijevic. Vezetőedző: Surányi László.

Gól emberelőnyből: 11/4, illetve 8/2.

Gól ötméteresből: 3/2, illetve 1/0.

Kiállítva végleg cserével: Mijic, Aksentijevic.

Kiállítva, 4 percre: Biros B.

Kipontozódott: Vindisch.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában