Kézilabda NB I.

2019.11.29. 11:09

Folytatódik a K&H Liga bajnoki pontvadászata

Ezúttal az Orosházi FKSE Linamar csapata látogat Somogyországba. A Csurgó csapatánál régi-új játékos mutatkozhat be a hétvégén Borsos Tamás személyében.

Huszár Hajnalka

Borsi saját nevelésű játékosa a somogyiaknak, aki 6 év után igazolt vissza a Dabas csapatától. A kiváló játékosra a Csurgó nem csak a védekezésben, hanem a támadásban is számít. Ugyanakkor bejelentették a klubnál azt is, hogy a csapatkapitány Borut Oslak januártól visszatér Szlovéniába elsősorban a civil életére koncentrál és az első osztályban szereplő Slovenj Gradec csapatánál szeretné befejezni az aktív pályafutását. Addig is teljes erőbedobással küzd a Csurgó hátralevő mérkőzésein a sikerért, és igyekszik győzelemre vezetni együttesét.

Tudására és akaratára szüksége is lesz az Alem Toskic- Baranyai Norbert vezette gárdának, mert bár a tabellán az Orosháza csak a 13. helyen áll, és eddig csak 3 bajnoki pontja van, de mindig kemény csatákban maradt alul az aktuális ellenfelével szemben. Most sem a vendég együttes számít esélyesnek, de a hazai együttes sem veszi félvállról a mérkőzést, hiszen az elsődleges cél a bajnoki pontok megszerzése. Jó mérkőzésre számíthatnak a kézilabda szerelmesei ha szombaton 18 órakor kilátogatnak Csurgón a Sótonyi László Sportcsarnokba.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában