cél: Barcelona?

2019.05.15. 09:35

Griezmann elhagyja az Atléticót

A világbajnok Antoine Griezmann az idény végén távozik az Atlético Madrid labdarúgócsapatától.

(FILES) In this file photo taken on February 9, 2019 Atletico Madrid's French forward Antoine Griezmann celebrates after scoring during the Spanish league football match Club Atletico de Madrid against Real Madrid CF at the Wanda Metropolitano stadium in Madrid. - French striker Antoine Griezmann has told Atletico Madrid he will leave them in the close season, the Spanish club said on Twitter on May 14, 2019. The 28-year-old Griezmann has a contract until 2023 with Atletico, but has a buy out clause of 120million euros ($134million) and has been the target of several approaches from La Liga rivals Barcelona. (Photo by PIERRE-PHILIPPE MARCOU / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Pierre-Philippe Marcou

A francia csatár eligazolását a spanyol klub jelentette be kedden este a Twitter-oldalán. A 28 éves játékos videóüzenetben közölte, hogy tájékoztatta döntéséről Diego Simeone vezetőedzőt és Miguel Ángel Gil Marín elnököt.

A keddi nap folyamán spanyol sajtóhírek jelentek meg arról, hogy az FC Barcelona ezen a nyáron is megpróbálja leigazolni Griezmannt. A katalán klub tavaly is szerette volna megszerezni a támadót, ő azonban közölte, hogy marad a fővárosban, majd 2023-ig meghosszabbította szerződését.

A 69-szeres válogatott Griezmann 2014 óta erősíti az Atléticót, előzőleg öt szezont a Real Sociedadnál töltött.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!