Sima lipcsei siker

2019.08.18. 22:23

Gulácsi Péter századik meccsét játszotta a német élvonalban

Az RB Leipzig 4-0-ra győzött az abszolút újonc 1. FC Union Berlin vendégeként a német labdarúgó-bajnokság első fordulójának vasárnapi zárómérkőzésén.

18 August 2019, Berlin: Soccer: Bundesliga, 1st FC Union Berlin - RB Leipzig, 1st matchday in the stadium An der Alten Försterei. Unions Sebastian Andersson is annoyed about a missed chance. Photo: Britta Pedersen/dpa-Zentralbild/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.

Forrás: dpa-Zentralbild / AFP

Fotó: Britta Pedersen

A kapus Gulácsi Péter és a csapatkapitány Willi Orbán is végig a pályán volt a lipcsei együttesben, előbbinek ez volt a századik mérkőzése a német élvonalban, és a 32., amelyen nem kapott gólt. Csapattársai közül az osztrák Marcel Sabitzer három gólpasszal járult hozzá a sima sikerhez.

Borítókép: Gulácsi Péter (b) a mérkőzésen

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!