galéria

2017.10.28. 20:33

Győzelmével élre állt a Rákóczi

Az NB III. Nyugati csoportjának tizenkettedik fordulójában a VLS Veszprém együttesét fogadta a Kaposvári Rákóczi FC. A somogyi zöld-fehérek győzelme egy percig sem forgott veszélyben, így a csoport élére álltak.

Klein Péter

A kaposváriak azzal a tudattal léphettek pályára, hogy a rivális Érdi VSE nem tudta megverni a Pápai Perutz FC gárdáját. Ezzel hatalmas esély adódott a somogyi zöld-fehérek előtt arra, hogy átvegyék a vezetést.

Jó iramban kezdődött a mérkőzés, de igazán nagy helyzetet egyik fél sem tudott kialakítani az első negyed órában. Ezt követően érezhetően átvette a találkozó irányítását a hazai csapat, s jött is az első gólszerzési lehetőség, de Kollega Krisztián fordulásból csak a kapufát találta el. Nem sokkal később Ivancsics Gellért lövése csorgott kevéssel mellé. A következő lehetőségét már gólra váltotta a somogyi egylet: egy szöglet után Sóron Tibor kapásból lőtt a hálóba. A szünetig, bár nyomás alatt tartotta a veszprémieket a Kaposvár, újabb gól már nem esett.

 

A második félidő elején egy újabb szöglet után megduplázta előnyét a Rákóczi: a kifejelt labdát Kollega Krisztián bombázta a kapu bal oldalába. A hajrában már teljesen felőrölte ellenfelét a Rákóczi. Előbb Rajczi Péter fejelt a kapuba, majd Ludánszki Bence állította be a 4–0-s végeredményt.

A kaposváriak újabb magabiztos győzelmet arattak hazai pályán, s az Érd botlását kihasználva átvették a vezetést.

Kaposvári Rákóczi FC–VLS Veszprém 4–0 (1–0)

Kaposvár, Rákóczi-stadion, 350 néző. V.: Kubicsek (Vörös, Rózsás).

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Ur, Lakatos G., Hadaró – Szakály A., Nagy K. (Ludánszki, 76. p.) – Sóron, Ivancsics (Nagy J., 78. p.), Kollega K. – Andorka (Rajczi, 60. p.). Vezetőedző: Deákvári Antal.

VLS Veszprém: Mikler – Boromisza, Felber, Dobsa, Kókány – Simon B., Gunther (Kelemen, 78. p.) – Bene (Hoós, 67. p.), Szabó B. (Bognár B., a szünetben), Polareczki – Irmes. Vezetőedző: Orbán Tamás.

Gólszerzők: Sóron (24. p.), Kollega K. (47. p.), Rajczi (73. p.), Ludánszki (80. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában