vírus

2020.09.26. 19:41

Hét fordulót halaszt a PVSK

A PVSK-Veolia első hét fordulós mérkőzését elhalasztották a férfi kosárlabda NB I-ben.

A pécsi együttesnél múlt pénteken hét játékosnak pozitív lett a koronavírustesztje, így az érintettek hatósági karanténba kerültek. A klub honlapjának beszámolója szerint emiatt az első hét fordulós mérkőzésük halasztását kérték, így csupán október 28-án kezdik majd meg a bajnokságot.

„Sajnos jelenleg nagyon nehéz a helyzetünk, így mindenképpen lépnünk kellett” – idézte a weboldal Bán Gábor ügyvezetőt. – „A játékosaink egészségi állapotát szem előtt tartva, és sportszakmai szempontokat figyelembe véve is értelmetlennek és veszélyesnek tartottuk, ha máris bajnoki meccseket kellett volna játszanunk, így az első hét fordulóban eredetileg mellénk sorsolt ellenfeleinket megkértük, hogy halasszuk el ezeket a találkozókat egy későbbi időpontra. Nagy köszönettel tartozunk valamennyi csapatnak és a szövetségnek, hiszen gyakorlatilag szó nélkül belementek a halasztásba, így már biztos, hogy a tervezett október 3-i, ZTE elleni meccsünk helyett számunkra majd október 28-án, a Kaposvár ellen kezdődik el a bajnokság.”

A honlap kitért rá, a jelenlegi szabályozások szerint a mérkőzéseket nézők előtt tudják majd megrendezni a Covid-19 protokollok betartása mellett. A jegy- és bérletárusítást várhatóan a jövő héten kezdik meg a klubnál.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!