közel a vége?

2020.04.01. 17:00

Ibrahimovic nyáron elköszönhet a Milantól

A svéd klasszis nem él opciós lehetőségével, így nyáron elhagyja az AC Milan labdarúgócsapatát a La Gazzetta dello Sport című sportnapilap értesülése szerint.

AC Milan's Swedish forward Zlatan Ibrahimovic reacts during the Italian Cup (Coppa Italia) semi-final first leg football match AC Milan vs Juventus Turin on February 13, 2020 at the San Siro stadium in Milan. (Photo by Isabella BONOTTO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Isabella Bonotto

A rózsaszín újság azt sem tartja kizártnak, hogy a svéd csatár befejezi pályafutását.

A 38 éves sztár döntésében jelentős szerepet játszott Zvonimir Boban márciusi menesztése, ugyanis a klub korábbi vezetőjével szoros barátságot ápol, ráadásul a hírek szerint nyáron egy másik korábbi világklasszis, Paolo Maldini is lemond igazgatói posztjáról.

A jelenleg Svédországban tartózkodó Ibrahimovic januárban tért vissza az AC Milanhoz, miután lejárt a szerződése a Los Angeles Galaxy együttesében. A piros-feketék színeiben azóta tíz mérkőzésen négy gólt szerzett.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!