focielőzetes

2017.10.20. 17:20

Keneseiék ellen akar javítani a Rákóczi

A Bp. III. Kerületi TVE csapatát fogadja a Kaposvári Rákóczi FC szombaton 17 órakor a Rákóczi-stadionban.

Klein Péter

A somogyi zöld-fehérek az előző heti, ajkai vereség után elvesztették listavezető pozíciójukat, így a harmadik helyről várják a folytatást. A hátrányuk nem behozhatatlan: csak két pont az éllovas Videoton FC II. és a második helyen álló Érdi VSE együttesével szemben. Vagyis győzelem esetén – na meg persze ha a többi eredmény is úgy alakul – Sóron Tiborék visszafoglalhatják az első helyet.

– Az előző héten rossz felfogásban játszottunk, ez vezetett a vereséghez – utalt vissza az FC Ajka elleni összecsapásra Waltner Róbert, a Kaposvári Rákóczi FC edzője. – A saját játékunkat kell játszanunk, azt ráerőltetni a fővárosiakra, így megszerezhetjük a győzelmet. Ehhez azonban ki kell javítanunk a hibáinkat.

A volt válogatott támadót, Kenesei Krisztiánt is a soraiban tudó Bp. III. Kerületi TVE eddig három mérkőzést nyert meg; emellett öt döntetlen és két vereség a mérlegük, s 14 pontjukkal a tabella tizedik helyét foglalják el.

A kaposváriaknál Ur László eltiltását tölti, azonban Vachtler Csaba már hadra fogható. Két játékos, Vajda Roland és Szabó Alex sérülés miatt kénytelen kihagyni a szombati találkozót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában