motoros banditák

2019.07.26. 10:45

Késsel támadtak Özilékre Londonban (videó)

Mesut Özilt és Sead Kolasinacot, az Arsenal két labdarúgóját késes rablók támadták meg Londonban, az esetnél egyik játékos sem sérült meg.

28 May 2019, Azerbaijan, Baku: Soccer: Europa League, before the final FC Chelsea - FC Arsenal. Coach Unai Emery (l-r), Mesut Özil and Sead Kolasinac take part in the final training of FC Arsenal at the Olympic Stadium. The final of the Europa League between FC Chelsea and FC Arsenal will take place here on 29 May 2019. Photo: Arne Dedert/dpa

Forrás: AFP / DPA / DPA PICTURE-ALLIANCE

Fotó: Arne Dedert

A londoni rendőrség arról adott tájékoztatást, hogy csütörtökön 17 óra után rablási kísérlethez riasztották őket. A rendőrségi szóvivő elmondta:

motoros rablók késsel fenyegetőztek és akartak kirabolni egy sofőrt, kísérletük azonban sikertelenül végződött.

Az eset után a sofőr és társa egy étterembe ment, ahol vallomást tett a helyszínre érkező rendőröknek. Letartóztatás, előállítás nem történt az ügyben, melyben megkezdődött a vizsgálat.

A brit lapok az étterem biztonsági kamerájának felvétele alapján – ami kikerült a világhálóra – arról számoltak be, hogy a két sértett az Arsenal két német játékosa, a 30 éves, török származású Özil, valamint a 26 éves, bosnyák származású és bosnyák válogatott Kolasinac volt.

A fekete Mercedest Özil vezette, míg a felvételeken az látszik, ahogy Kolasinac az autó mellett elkergeti az egyik, fején bukósisakot viselő, késsel hadonászó támadót.

A lapok arról számoltak be, hogy az autó egy török étteremnél állt, amelynek alkalmazottai a játékosok segítségére siettek.

Forrás: MTI

Borítókép: Özil és Kolasinac az Arsenal edzésén

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!