labdarúgás

2019.11.17. 16:47

Két pontot hagyott Sárváron a Balatonlelle

A Sárvár FC vendégeként lépett pályára a Greenplan Balatonlelle SE az NB III. Nyugati csoportjának 15. fordulójában. A somogyiak bár megérdemelték volna a győzelmet, de csak egy ponttal távoztak Vas megyéből.

Klein Péter

A még bent maradást érő tizenharmadik helyen álló Sárvár FC otthonában szólították pályára a tizennegyedik Greenplan Balatonlelle SE labdarúgóit. A somogyiak számára vízválasztó volt a találkozó, hiszen ha a sárváriak számára összejött volna a győzelem, akkor a bajnokság féltávjánál nyolc pontos előnyre tettek volna szert. A balatoniak a tétnek megfelelően uralták a mérkőzést, s a legjobbkor, a szünet előtt vezetést tudtak szerezni. A hazaiak egy véleményes büntetővel egyenlítettek, majd egy szöglet után, Katona György fejesét követően ismét a lelleieknél volt az előny, de ezt nem tudták megtatani a vendégek, hiszen az utolsó percekben ismét egalizálni tudtak a vasiak.

A somogyiak számára fontos lett volna a három pont megszerzése, s ezért mindent meg is tettek, de egy szerencsés találattal döntetlenre mentette a mérkőzés a tíz emberrel futballozó Sárvár.

– Jobban játszottunk, megérdemeltük volna a győzelmet, de Sárváron hagytunk két pontot – értékelte a mérkőzést Bőzsöny János, a Greenplan Balatonlelle SE vezetőedzője. – Ha sikerült volna nyernünk, akkor átrendeződik a tabella alsó fele, hiszen két pontra közelítettek volna meg a vasiakat. Ezért mindent megtettünk, le a kalappal a játékosok előtt, de ilyen a futball.

Sárvár FC–Greenplan Balatonlelle SE 2–2 (0–1)

Sárvár, 200 néző. V.: Tamási P. (Mohos, Urgyán).

Sárvár FC: Gőcze G. – Kertai, Kun B., Potyi, Rajczinger, Pados, Németh E., Keresztes K., Szenczi (Kovács B., 81. p.), Skriba. Vezetőedző: Bojan Lazic.

Greenplan Balatonlelle SE: Bogdán Á. – Hrabovszki, Hegedűs Gy., Kiss K., Balogh B. – Katona Gy. (Szegő, 87. p.), Pap M. (Laczkó, 71. p.), Kovács D. – Benke, Pleszkán, Körmendy (Fila, 71. p.). Vezetőedző: Bőzsöny János.

Gólszerzők: Schimmer (50. p. – 11-esből), Rajczinger (89. p.), illetve Körmendy (42. p.), Katona Gy. (74. p.).

Kiállítva: Keresztes K. (62. p.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában