Labdarúgó NB III. nyugati csoport

2017.11.18. 15:55

Kiütötte ellenfelét a Rákóczi

Az NB III. Nyugati csoportjának 15. fordulójában a THSE-Szabadkikötő vendégeként gyarapította pontjai számát a Kaposvári Rákóczi FC együttese. A kaposváriak már az első félidőben háromgólos előnyre tett szert, a másodikben pedig tovább növelte előnyét.

Klein Péter

A somogyi zöld-fehérek bajnokesélyeshez méltón kezdték a mérkőzést, hiszen Ivancsics Gellért átlövésével már az első percben vezetést szereztek. A folytatásban nyomás alatt tartotta a hazaiakat a Rákóczi, s Hadaró Valentin emelése és Ivancsics Gellért fejese révén tovább növelte előnyét.

A második félidő elején tűzijátékot rendezett a fővárosiak kapuja előtt a Rákóczi, Böjte Patrik kapufára, Rajczi Péter a kapusba rúgta a labdát, melyet végül Hadaró Valentin passzolt a kapuba. Pár perc múlva pedig Sóron Tibor, a kaposváriak házi gólkirálya is feliratkozott a gólszerzők közé. Rajczi Péter egy percben belül duplázott, előbb egy szöglet után lőtt a jobb alsóba, majd egy kipattanót vágott a hálóba. A hajrában Bánhidi Bence révén megszerezte becsületgólját a csepeli együttes, de Andorka Péter visszaállíthatta volna a hétgólos különbséget, azonban büntetőt hibázott.

A kaposváriak magabiztos és gólzáporos győzelmet arattak a kiesőhelyen álló fővárosiak felett. Az egész mérkőzésen lehetett érezni, hogy osztálykülönbség van a felek között.

 

THSE-Szabadkikötő–Kaposvári Rákóczi FC 1–7 (0–3)

Budapest, THSE-Szabadkikötő Sporttelep, 130 néző. V.: Dobai (Nyerges, Gráf).

THSE-Szabadkikötő: Csontos – Gólya, Révész, Kovács E., Baksa – Orza (Simon P., 64. p.), Bánhidi, Sztankó, Altorjai (Péter, 81. p.) – Tóth H., Gerhardt (Rácz, 34. p.). Szakmai igazgató: Strebek Marcell.

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Vachtler, Ur, Lakatos G., Hadaró – Szakály A., Nagy K. (Andorka, 64. p.) – Sóron, Ivancsics (Nagy J., 71. p.), Kollega K. (Böjte, 28. p.) – Rajczi. Vezetőedző: Deákvári Antal.

Gólszerzők: Bánhidi (81. p.), illetve Ivancsics (1. és a 29. p.), Hadaró (24. és a 47. p.), Sóron (52. p.), Rajczi (62. és a 63. p.).

Sárga lap: Kovács E. (88. p.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában