vízilabda

2018.10.31. 19:27

Kiütötték Szolnokon a kaposi pólósokat

Súlyos vereséget mértek a Kaposvári VK csapatára Szolnokon; a házigazdák 13 góljára csak kettővel tudtak válaszolni a somogyiak...

Fenyő Gábor

A három nappal korábbi Magyar Kupa-találkozóhoz hasonlóan a szerdai bajnoki mérkőzésen sem adott esélyt kaposvári ellenfelének a magyar és szerb olimpiai bajnokkal (Kis Gábor, valamint Andrija Prlainovics), két világbajnoki aranyérmessel (Nagy Viktor kapus mellett Bátori Bence), továbbá három válogatott pólóssal (Zalánki Gergő, Angyal Dániel és Jansik Dávid) felálló házigazda Szolnoki Dózsa VSC alakulata. A gólkülönbséggel még nem is lenne gond, ám a lőtt gólok számával annál inkább...

A Kaposvári VK társulata – amely továbbra is kénytelen nélkülözni a csapatkapitányát, Kovács Olivért – mindenesetre már túl van a két nagyon, valamint a Szolnokhoz és a Bp. A-Híd OSC-Újbuda csapatához hasonlóan szintén még veretlen PannErgy-Miskolci VLC együttesén. A november 7-én, szerdán este esedékes Debreceni VSE elleni hazai premieren meg lehet – pontosabban kell – szerezni az első pontokat, s az egyben egy új sorozatot kezdetét is jelentheti.

Szolnoki Dózsa VSC–Kaposvári VK 13–2 (3–0, 3–1, 3–0, 4–1)

Szolnok. V.: Marnitz, Kovács Cs. T.

Szolnoki Dózsa VSC: Nagy V. – Zalánki (2), Bátori (2), Angyal D. (2), Prlainovics (2), Rasovic, Kis G. Csere: Kardos I. (kapus), Jansik D. (4), Szatmári (1), Szeghalmi, Bukta, Teleki, Dorde. Vezetőedző(k): Zivko Gocsics, Hangay Zoltán.

Kaposvári VK: Krémer – Vindisch (1), Telegdy (1), ifjabb Berta, Juhász-Szelei, Pataki, Giga. Csere: Nemes B. (kapus), Dobos D., Lukács Á., Tóth Á., Németh L., Németh B., Sántavy. Vezetőedző: idősebb Berta József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában