Vissza a Groupama Arénába

2017.07.11. 14:41

Korcsmár: Aligha szerencsés bármit is mondani

Korcsmár Zsolt a Nemzeti Sportnak adott interjújában beszélt arról, milyen érzésekkel készül a Fradi elleni Európa-liga mérkőzésére.

A 24-szeres válogatott játékos a nyáron elköszönt a Vasastól, hogy idén a dán Midtjylland csapatát erősítse. Csütörtök este csapata a Ferencváros otthonában lép pályára a Európa-liga második selejtezőkörében.

A 28 esztendős védő nem örült a sorsolásnak, mert azt szeretné, hogy saját csapata mellett a magyar csapatok is minél tovább képviseltessék magukat a nemzetközi porondon. Azt mondja, leginkább azért szorított, hogy a Vasast elkerüljék, különleges lett volna találkozni korábbi klubjával.

A csütörtöki meccsel kapcsolatban találgatásokba nem szeretne bocsátkozni, úgy látja, hogy szoros összecsapásra van kilátás, mindkét csapat számára fontos a továbbjutás.

A taktikai videózások kapcsán hozzátette, hogy nem volt mindig felemelő nézni a bejátszásokat, mert a Magyar Kupa-döntőt is elemezték, ahol akkori csapata a Vasas hosszabbítás után, tizenegyesekkel elveszítette a találkozót a Groupama Arénában.

Elmondása szerint mindkét csapatot minőségi játékosok alkotják, és csak a pályán fog eldőlni, melyik a jobb együttes.

Címkék#Vasas

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!