becsületgól

2017.11.14. 22:10

Legyőztük Costa Ricát

A magyar válogatott barátságos mérkőzésen 1-0-ra megverte Costa Rica csapatát, a gólszerző Nikolicsot állva tapsolta a közönség.

Budapest, 2017. november 14. Nikolics Nemanja (b2) ünnepli gólját csapattársaival Bese Barnabással (b), Varga Józseffel (j2) és Nagy Dániellel a Magyarország - Costa Rica barátságos labdarúgó-mérkőzésen a budapesti Groupama Arénában 2017. november 14-én. MTI Fotó: Czagány Balázs

Bár az első félidő a lehetőségekhez képest alapvetően nem indult rosszul, hamar leült a mérkőzés, a 36. percben azonban megérkezett a kárpótlás: Ugrai kapura lövésébe Nikolics jobbal belekapott, a labda pedig kapu bal sarkába szállt. Ezzel megszerezte a mérkőzés, és vele együtt a magyar csapat első gólját. 1-0.

Íme:

A második félidőre aktívabbá vált a játék, több helyzet is adódott, ám a magyarokkal együtt a costa ricaiak is egyre inkább magukra találtak. A 63. percben például két vendéghelyzet is adódott, a másodiknál csak Dibusz lélekjelenléte védte meg a válogatottunkat a nem várt góltól.

A 83. percben majdnem meglett a második magyar gól: Németh passzolt Besének, aki jobbal a kapusba lőtt, nem sok híja volt. Végül azonban sem mi, sem a vendégek nem találtak újból kapuba, így a végeredmény 1-0 maradt.

Borítókép: A csapattársak a gólszerző Nikolicsot ünneplik. MTI / Czagány Balázs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!