kézilabda

2020.03.09. 09:40

Lesz következménye a szégyenteljes csurgói vereségnek

A klub határozatlan időre felfüggeszti mind a bérek, mind pedig a korábban megszerzett prémiumok kifizetését.

Molnár Gábor

Ahogy arról már korábban beszámoltunk, nem várt, kínos vereségbe szaladt bele a Csurgói KK Vácon az élvonalbeli férfikézilabda-bajnokság legutóbbi fordulójában.

Az együttes rossz teljesítménye nem maradt következmények nélkül: a CSKK vezetősége közleményt adott ki.

– A pénteki Vác elleni találkozón mutatott teljesítményünkre nehéz olyan jelzőt találni, amely elbírja a nyomdafestéket – állt a közleményben. – A pályára lépett játékosok, illetve azok nagy része szégyenletes játékot mutatott, mely mellett nem mehetünk el szó nélkül. Ezért a vezetőség közvetlenül a mérkőzés után az öltözőben közölte, hogy a klub határozatlan időre felfüggeszti mind a bérek, mind pedig a korábban megszerzett prémiumok kifizetését, mely már a játékosok és a stáb tagok februári fizetésére is vonatkozik. Az esetleges személyi változások jelen helyzetben úgy tűnik, hogy elengedhetetlenek, tekintettel azonban a soron következő fontos mérkőzésekre, az ezzel kapcsolatos döntések időt igényelnek.

– Szomorúan kellett tudomásul vennünk, hogy a játékosok egy részének a motiváltsága és hozzáállása jelentős mértékben romlott – írták. – Számukra nem a város, nem a szurkolók, nem a Klub, hanem csak az abból származó fizetés a fontos. Ez a felismerés is megerősít bennünket abban, hogy a jövő évi keret kialakításával kapcsolatos elképzeléseink jó úton haladnak. Mivel még mindig van esélyünk a célként kitűzött, nemzetközi kupaszereplésre jogosító helyek valamelyikét megszerezni, így bízunk abban, hogy ezt szurkolóinkkal karöltve együtt fogjuk elérni, hiszen ahogy a sikerek, úgy a kudarcok is közösek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában