Hertha bsc

2019.05.12. 14:15

Megvan Dárdai utódja

Ante Covic utánpótlásedző lett Dárdai Pál vezetőedző utódja a Hertha labdarúgócsapatánál.

21 April 2019, Berlin: Soccer: Bundesliga, Hertha BSC - Hannover 96 30th matchday in the Olympic Stadium. Coach Pal Dardai of Hertha BSC stands the match in the stadium. Photo: Lisa Ducret/dpa - IMPORTANT NOTE: In accordance with the requirements of the DFL Deutsche Fußball Liga or the DFB Deutscher Fußball-Bund, it is prohibited to use or have used photographs taken in the stadium and/or the match in the form of sequence images and/or video-like photo sequences.

Forrás: AFP / DPA / dpa Picture-Alliance

Fotó: Lisa Ducret

A klub vasárnap jelentette be, hogy a 43 éves ausztrál szakember foglalja el a szezon végén távozó magyar tréner helyét.

A kétszeres válogatott ex-kapus jelenleg a Hertha U23-as együttesét vezeti, amellyel a negyedik vonalban szerepel.

„Ő a következő igazi herthás, aki bekerül a profi szférába. Minden más jelöltnél jobban ismeri a csapat DNS-ét”

- méltatta Michael Preetz menedzser az új trénert, aki Berlinben született, és 1996 és 2000, majd 2003 és 2010 között erősítette az együttest.

Michael Preetz menedzser korábban közölte, hogy

túl drágának tartja a másik két jelölt, a portugál André Villas-Boas és az amerikai David Wagner szerződtetését, inkább házon belüli megoldást keres,

akárcsak Dárdai esetében.

Dárdai 2015 februárjában vette át a berlini csapat irányítását, a klub idén április közepén közölte, hogy az idény végén távozik.

Forrás: MTI

Borítókép: ha olyan magabiztos csapatot épít Covic, mint Pali, már hasonlóképpen mosolyoghat

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!