Vissza a gyökerekhez

2017.07.10. 15:02

Mourinho: Nem állhattunk Rooney útjába

A Premier League-ben szereplő Everton együttese hivatalos honlapján jelentette be, hogy visszavásárolta Wayne Rooney-t a Manchester Unitedtől.

A 31 éves játékos 13 év után tér vissza a liverpooli klubhoz. Rooney két évre írt alá régi-új klubjához; vételárát nem hozták nyilvánosságra. Az angol válogatott focista 2004 nyarán hagyta el az Everton együttesét, akkor a vörös ördögök 20 millió fontot fizettek érte. Tizenhárom év alatt 500 tétmérkőzésen 253 gólt szerzett az MU-ban, és ezzel öt bajnoki címhez, FA-kupához, Bajnokok Ligájához, Európa-ligához és klubvilágbajnoksághoz segítette a csapatát.

„Nem titok, régóta csodálom Wayne-t. A Manchester Unitednél eltöltött évei alatt vérbeli profiként viselkedett, és hosszú esztendőkre beírta magát a történelemkönyvekbe. Nem egyszerű látni, hogy egy kiváló futballista kevesebb lehetőséget kap, mint amennyit szeretne, így amikor arra kért, hogy engedjük vissza az Evertonba, nem állhattunk az útjába. A tapasztalata, a koncentrációja és az elszántsága hiányzik majd, minden jót kívánok neki!” – mondta José Mourinho, az MU menedzsere.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!