Tömegjelenet

2017.07.26. 23:06

Négy piros lap – félbeszakadt a Rákóczi edzőmeccse

A szlovén másodosztályú NK Nafta Lendava együttese ellen játszotta ötödik felkészülési mérkőzését az NB III.-ra készülő Kaposvári Rákóczi FC. A somogyi zöld-fehérek a második félidőben Rajczi Péter góljával megszerezték a vezetést, majd egy tömegjelenet miatt félbeszakadt a találkozó.

Klein Péter

Kaposvári Rákóczi FC–NK Nafta Lendava 1–0 (0–0) félbeszakadt

Kaposvár, Rákóczi-stadion, 150 néző. V.: Hegyi (Perák, Kertész).

Kiadós nyári zápor közepette vette kezdetét a kaposváriak ötödik edzőmeccse. Az eső és a teljesen felázott talaj megnehezítette a játékosok dolgát, így az első félidőben nem alakult ki folytonos játék. Az első kaput eltaláló próbálkozásra egészen a 32. percig kellet várni, amikor is Damir Zeljko közeli lövését magabiztosan fogta Slakta Balázs. A félidő hajrájában a hazaiak előtt is adódott egy gólszerzési lehetőség: Andorka Péter tört be a tizenhatoson belülre, középre gurított az érkező Szakály Attila elé, akinek lövését a gólvonalról vágta ki Stjepan Ostrek.

A második félidőre elállt az eső, s végre a labdarúgásé lehetett volna a főszerep. A próbajátékon lévő Vachtler Csaba remek távoli lövéssel mutatkozott be, amely után nagyot védett a szlovén kapus. Nem sokkal később azonban már ő is tehetetlen volt, amikor egy baloldali beadást Rajczi Péter passzolt két méterről a hálóba. Pár perc múlva, egy ártalmatlannak tűnő szabálytalanság után a lendvai cserejátékosok berohantak a pályára, melynek következtében tömegjelenet alakult ki, ami után a játékvezető félbeszakított a találkozót.

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta – Lakatos G., Bakos, Hadaró (Vajda R., a szünetben) – Nagy J., Ivancsics (Vachtler, a szünetben), Ur, Szakály A. (Fonyódi, a szünetben), Kollega K. – Rajczi, Andorka (Sóron, a szünetben). Vezetőedző: Artner Tamás.

NK Nafta Lendava: Valentic – Vörös, Ilic, Zivko, Malesevic – Ostrek, Novinic – Vinko, Zeljko (Marcius, a szünetben), Monjac –Roginic. Vezetőedző: Franc Fridl.

Gólszerző: Rajczi (58. p.).

Kiállítva: Vajda R. (61. p.), Fonyódi (61. p.), illetve Ilic (61. p.), Monjac (61. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában