Futball

2017.09.24. 18:18

Nem tudtak az élre állni

A Videoton FC II. csapatát fogadta a Kaposvári Rákóczi FC együttese a harmadosztály Nyugati csoportjának hetedik körében. A hazaiak bár többet birtokolták a labdát, több helyzetet alakítottak ki, mégis vesztesen hagyták el a pályát.

Klein Péter

Az Érdi VSE csak egy pontot szerzett az Andráshida ellen. A kaposváriak így azzal a tudattal léphettek pályára, hogy egy esetleges győzelemmel a tabella élére állhatnak volna.

Ennek megfelelően kezdett a hazai csapat, s már az elején veszélyeztetett Szakály Attila remek távoli lövése révén. Ezt követően azonban leült a mérkőzés, a hazaiak birtokolták a labdát, de igazán nagy gólszerzési lehetőséget nem tudtak kialakítani. A másik oldalon is kevés helyzet alakult ki. Slakta Balázsnak csak egyszer kellett védenie, igaz akkor Hadzics lövése okozott némi problémát számára.

 

A második félidő elején Andorka Péter egy méterről találta telibe a felső lécet, majd Hadaró Valentin és Kollega Krisztián fejese jelentett veszélyt. Ezek ellenére a vendégek szereztek vezetést: Elvir Hadzics átlövése talált utat a jobb alsóba. A folytatásban hiába tett meg mindent az egyenlítésért a Kaposvár, nem tudta feltörni a szervezett fehérvári védelmet. A vereségnek köszönhetően nagy lehetőséget szalasztott el a Kaposvár.

Kaposvári Rákóczi FC–Videoton FC II. 0–1 (0–0)

Kaposvár, Rákóczi-stadion, 350 néző. V.: Gaál (Bognár L., Nagy V.).

Kaposvári Rákóczi FC: Slakta –Vachtler, Bakos, Lakatos G., Hadaró – Nagy K. (Godzsajev, 87. p.), Ur, Ludánszki (Andorka, a szünetben), Szakály A. (Ivancsics, 70. p.) – Sóron, Kollega K. Vezetőedző: Artner Tamás.

Videoton FC II.: Hársfalvi – Bolla, Mocsi, Tóth B., Tarnóczi – Réti, Takács M. – Szabó B., Hadzics, Lassú (Lőrincz, 56. p.) – Torvund (Galacs, 69. p.). Vezetőedző: Toldi Gábor.

Gólszerzők: Hadzics (68. p.)

Sárga lap: Hadaró (22. p.), Ludánszki (32. p.), illetve Takács M. (33. p.)

 

A forduló további eredménye: Tarr Andráshida SC–Érdi VSE 1–1, FC Ajka–Pénzügyőr SE 2–1, THSE-Szabadkikötő–Pápai Perutz FC 0–1, VLS Veszprém–Dunaharaszti MTK 1–1, Csepel FC–Puskás Akadémia FC II. a–a, III. ker. TVE–Gyirmót FC Győr II. a–a.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában