felkészülési meccsek

2019.09.03. 16:00

Neymar csatlakozott a brazil kerethez

A Paris Saint-Germain támadója, Neymar csatlakozott a brazil labdarúgó-válogatott keretéhez, amely az Egyesült Államokban játszik két felkészülési mérkőzést.

(FILES) In this file photo taken on August 03, 2019 Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar reacts at the end of the French Trophy of Champions football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Rennes (SRFC) at the Shenzhen Universiade stadium. - Neymar is to stay at Paris Saint-Germain after seeing his desire to transfer back to Barcelona fail, according to press reports on September 1, 2019. "Se queda," Spanish for he's staying, read the L'Equipe headline on its front page with a photo of the Brazilian. (Photo by FRANCK FIFE / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Franck Fife

A brazil csapat egyelőre nem kommentálta, hogy a 97-szeres válogatott Neymar milyen egészségi állapotban van, a találkozókon pályára tud-e lépni, illetve mi az álláspontja a szövetségi kapitánynak, Titének.

A brazil válogatott tagjai közül Jorge és Bruno Henrique nyilatkozott, akik elmondták:

Neymar felszabadultan üdvözölte őket a szálláshelyükön, és nem éreztek rajta csalódottságot amiatt, hogy nem valósult meg a klubváltása.

A 27 éves támadó sérülés miatt idén klubcsapatában mindössze kilenc tétmérkőzésen lépett pályára, majd a nyár elején hiába készült a hazai rendezésű Copa Americára, ismét megsérült, így lemaradt a tornáról. Nyáron az átigazolási hírekben naponta szerepelt ugyan a neve – végül aztán nem sikerült visszatérnie a Barcelonához -, de a PSG nélküle tudta le a nyári felkészülését, valamint augusztusban öt tétmérkőzését.

Brazília pénteken Kolumbiával játszik Miamiban, majd négy nappal később Peruval Los Angelesben.

A brazil válogatott legutóbb éppen a peruiakkal találkozott, akiknél a Copa America döntőjében 3-1-re bizonyult jobbnak.

Forrás: MTI

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!