Premier League

2017.09.23. 18:33

Nyert a Manchester City és a United is

Kiütéses győzelmet aratott a címvédő Chelsea, valamint az éllovas Manchester City is az angol labdarúgó-bajnokság hatodik fordulójának szombati játéknapján.

A City a második félidőben négy gólt szerezve küldte padlóra a Crystal Palace-t, amely a tabella utolsó helyezettjeként továbbra is pont és gól nélkül áll, a Premier League mezőnyének egyedüli csapataként.

A Manchester United minimális különbséggel nyert a Southampton vendégeként, de a városi riválishoz hasonlóan megőrizte veretlenségét. A három pontról Romelu Lukaku 20. percben elért találata döntött, a belga támadó hatodszor volt eredményes a bajnoki idényben. A két fél legutóbbi 13 összecsapásából immár a kilencedik alkalommal volt egygólos a különbség három döntetlen mellett.

A címvédő Chelsea a Stoke City vendégeként is hengerelt, Álvaro Morata a győztes együttesben mesterhármassal zárt. A spanyol csatár szintén hatgólos a bajnokságban.

Premier League, 6. forduló:

Manchester City-Crystal Palace 5-0 (1-0)

Southampton-Manchester United 0-1 (0-1)

Stoke City-Chelsea 0-4 (0-2)

Burnley-Huddersfield 0-0

Everton-Bournemouth 2-1 (0-0)

Swansea City-Watford 1-2 (0-1)

később:

Leicester City-FC Liverpool 18.30

korábban:

West Ham United-Tottenham Hotspur 2-3 (0-2)

vasárnap játsszák:

Brighton-Newcastle United 17.00

hétfőn játsszák:

Arsenal-West Bromwich Albion 21.00

Norítófotó: Wayne Rooney, az Everton (b) és Nemanja Matic, a Manchester United játékosa az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság 2017. szeptember 17-i mérkőzésén a manchesteri Old Trafford stadionban. (MTI/AP/Rui Vieira)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!