labdarúgás előzetes

2019.10.18. 15:43

Otthon folytatja a Balatonlelle

Mosonmagyaróvár elleni döntetlent követően hazai pályán folytathatja a pontgyűjtést a Greenplan Balatonlelle SE a labdarúgó NB III. Nyugati csoportjában. A somogyiak ugyanis a soron következő két fordulóban is hazai környezetben fogadják ellenfeleiket.

Klein Péter

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A harmadosztály tizenegyedik játéknapján, vasárnap 14 órakor a BKV Előre gárdáját fogadja majd a Greenplan Balatonlelle SE. A fővárosiak a hetedik, míg a somogyiak a tizenötödik helyről várják a találkozót. A BKV csapata nagyszerű formában van, hiszen a legutóbbi három mérkőzését megnyerte, így felkapaszkodott a középmezőny elejéhez.

– Többször felmerült kérdésként az, hogy a játékosok, hogyan tudnak nyomás alatt játszani – fogalmazott Kenéz Szabolcs, a Greenplan Balatonlelle SE vezetőedzője. – Sajnos, eddig mindig rosszul jöttünk ki a nyomás alatt játszott mérkőzésekből, ahol esetleg lett volna esélyünk a pontszerzésre. Úgy gondolom, hogy a hátralévő fordulókban már lépünk pályára esélyesként, hiszen az egyik legrosszabb formában lévő együttes vagyunk. Ez akár meg is nyugtathat minket, hiszen teher nélkül játszhatunk a BKV ellen, amely pár héttel ezelőtt hasonló cipőben járt, mint mi. Ezek az idők viszont elmúltak, hiszen most már a középmezőny elejéhez tartozik a budapesti csapat. A felfogásunkon és a hozzáállásunkon semmit sem szabad változtatni, ugyanúgy kell játszanunk, mint a Mosonmagyaróvár ellen, csak így tudunk meglepetéseket okozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában