NB III.

2020.03.14. 17:55

Otthon kapott ki a Balatonlelle

A tabella harmadik helyén álló Lipót Pékség SE együttesét fogadta a sereghajtó Greenplan Balatonlelle SE az NB III. Nyugati csoport 19. fordulójában. A somogyiak bár kétszer is bevették az ellenfél kapuját, de egy pontot sem tudtak otthon tartani.

Klein Péter

Nem indult jól hazai szempontból a koronavírus miatt zárt kapus bajnoki mérkőzés, hiszen egy szabadrúgás után Bieder Gábornak fel sem kellett ugrania, hiszen pont a fejére érkezett a labda, melyet a hosszúba csúsztatott. Egy védelmi hiba után Zimonyi Dávid növelte kettőre a vendégek előnyét, de még a szünet előtt visszajött a meccsbe a Balatonlelle, hiszen Kákonyi Dániel passzát követően az érkező Péntek Adridán gurított a hálóba.

A második felvonást is rosszul kezdték a hazaiak, s Zimonyi Dávidnak sikerült újra bevennie Tajti Norbert kapuját. Kétgólos hátrányban sem adta fel a balatoni gárda, de már csak egy találatot tudtak bevinni, miután Hrabovszki Zoltán centerezését Zrínyi Miklós váltotta gólra.

– Elképesztő védelmi hibákból kaptunk gólokat – mondta Bőzsöny János, a Greenplan Balatonlelle SE vezetőedzője. – Ezek megpecsételték a csapat sorsát és a játékra is rányomták a bélyeget.

Greenplan Balatonlelle SE–Lipót Pékség SE 2–3 (1–2)

Balatonlelle, zárt kapuk mögött. V.: Maml (Legeza, Illés T.).

Greenplan Balatonlelle SE: Tajti – Hrabovszki, Hegedűs Gy,, Kiss K. (Balogh B., 81. p.), Parázs B. – Pap M. (Benke B., 60. p.), Androsics (Zrínyi M., 60. p.) – Kákonyi, Mayer, Körmendy – Péntek. Vezetőedző: Bőzsöny János.

Lipót Pékség SE: Dénes – Csete (Kapa Martin, 81. p.), Tóth L., Farkas Z., Zimonyi (Molnár M., 92. p.), Varga T. (Vörös T., 67. p.), Bieder, Zámbó, Simita, Schillinger, Kapa Márkó. Vezetőedző: Varga Péter.

Gólszerzők: Péntek A. (40. p.), Zrínyi M. (73. p.), illetve Bieder G. (9. p.), Zimonyi D. (25. és az 53. p.).

Sárga lap: Kákonyi D. (76. p.), illetve Varga T. (61. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában