vízilabda

2018.11.19. 19:14

Ötvenmillió forintot ad Kaposvár a pólóra

Kaposvár valamivel több, mint ötvenmillió forinttal támogatja az OB I.-es férfi vízilabda-csapatot és a klub utánpótlás-együtteseit – jelentette be Szita Károly polgármester hétfőn este a Virágfürdőben rendezett támogatói szerződés ünnepélyes aláírásakor.

Fenyő Gábor

A Kaposvári VK különböző csapataiban vagy 180-an játszanak rendszeresen. Őket is támogatja a város; erre a szezonra valamivel több, mint ötvenmillió forint támogatással számolhatnak a pólósok.

– Az a célunk és azért dolgozunk, hogy 2030-ra Kaposvár legyen a legegészségesebb magyar település. Ezt a célt szolgálja a Kaposvár Aréna, ahol jövő tavasszal már bajnokikat rendeznek, s az új uszoda is – mondta Szita Károly, Kaposvár polgármestere.

– Egyre többen vízilabdáznak Kaposváron; azon vagyunk, hogy jövőre már több mint 200-an, vagy még annál is többen legyünk – folytatta Dobos Pál, a Kaposvári VK elnöke. – Az új uszodában rangos hazai és nemzetközi úszóversenyeket lehet majd rendezni. A mi sportágunkban is az a cél, hogy nemzetközi tornát szervezzünk, idővel pedig korosztályos világ- vagy Európa-bajnokságnak lehessünk a házigazdái.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában